• one
  • 3-1
  • two

Tentang Kami

Labeyond Chemicals Co., Ltd. mangrupikeun pamasok di Cina & mitra sumber khusus tina API & panengah, Bahan Aktif Kosmétik, vitamin sareng bahan kimia industri, jst.

Asalna Labeyond parantos nyayogikeun bahan sareng panengah pikeun konsumén urang di India, Bisnis na berkembang sareng para nasabah katingali mésér langkung seueur sareng produk anu béda-béda ti kami, sareng nganggap Labeyond salaku mitra sumber di Cina. Kana waktosna, bisnis urang diperluas ka nagara-nagara atanapi pasar sanés sapertos Amérika Serikat, Méksiko, Brasil, Éropa sareng Afrika.

Labeyond ngagaduhan hubungan pasokan anu lami sareng langkung ti 50 pabrik ngarah di Cina, sareng ngadegkeun 3 tempat produksi di Jiangsu, Zhejiang sareng Sichuan, Cina.

Arrivals anyar

Services

  • HIJI STOP INGGRISI SUPPLY

    HIJI STOP INGGRISI SUPPLY

    Labeyond nyayogikeun suplai terpadu hiji-hiji zat kimia, pikeun ngahemat padamelan dobel sareng biaya pikeun prinsip kami. Kami damel dina nambihan nilai pikeun palanggan di sisi anu sanés.
  • KUALITAS TEU SANGKA

    KUALITAS TEU SANGKA

    Kami yakin yén kualitas mangrupakeun sagalana. Éta mangrupikeun faktor anu paling penting dina sadaya kaputusan kami, ti sumber naon anu kami mésér, dugi ka kumaha kami nganterkeunana ka anjeun.
  • Pangiriman dina waktosna langkung saé!

    Pangiriman dina waktosna langkung saé!

    Pangiriman dina waktos anu teras janten perhatian utama di sisi kami. Kami damel sareng agén logistik langkung propésional, sareng staf kami 24-jam nonton dina prosés.
  • KIMIA WAJIB Hormat

    KIMIA WAJIB Hormat

    Kami hormat ka Kimia, pikeun naon anu urang resep. Mayoritas staf kami latar tukang anu patali sareng Kimia. Kami damel pisan dina industri kimia pikeun nyumponan sarat anjeun.

Newsletter Bisnis

Chemspec Europe returns to Cologne from 27-28 May 2020

Chemspec Europe returns to Cologne from 27-28 May 2020

Chemspec Europe returns to Cologne from 27-28 May 2020 Chemspec Europe will take place in hall 8 of the Koelnmesse in Cologne. Chemspec Europe features the full spectrum of fine and speciality chem...
Final opinion on the safety of dihydroxyacetone (DHA)

Final opinion on the safety of dihydroxyacetone (DHA)

The European Commission’s Scientific Committee on Consumer Safety (SCCS) has adopted its opinion on the use of dihydroxyacetone (DHA) in cosmetic products. The final opinion was published on 9 M...
Vitamins – Global Market Trajectory & Analytics

Vitamins – Global Market Trajectory & Analytics

Global Vitamins Market to Reach $8.2 Billion by 2027 Amid the COVID-19 crisis, the global market for Vitamins estimated at US$5.4 Billion in the year 2020, is projected to reach a revised size of U...
Biocides Market Global Trends and Forecasts

Biocides Market Global Trends and Forecasts

BIOCIDES MARKET FORCAST The Biocides market size is estimated to be USD 11.3 billion in 2021 and is projected to reach USD 13.6 billion by 2026, at a CAGR of 3.7% between 2021 and 2026. Factor such...

Perusahaan Perjalanan

IMG_5298
IMG_5626
IMG_5631
IMG_20150624_100755
IPHONE 1057
IPHONE 1059
IMG_20210410_115907
IMG_20210414_162205
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Truck