• one
  • 3-1
  • two

Prakawis kita

Labeyond Chemicals Co., Ltd. minangka pemasok berbasis China & mitra sumber khusus API & penengah, Bahan Aktif Kosmetik, vitamin lan bahan kimia industri, lsp.

Originally Labeyond wis nyediakake bahan lan penengah kanggo para pelanggan ing India, Bisnis tambah akeh lan para pelanggan kepengin tuku produk liyane lan macem-macem saka kita, lan nganggep Labeyond minangka mitra sumber ing China. Suwe-suwe, bisnis kita ditambahi menyang negara utawa pasar liyane kayata AS, Meksiko, Brasil, Eropa lan Afrika.

Labeyond duwe hubungan pasokan sing suwe karo luwih saka 50 pabrikan utama ing China, lan nggawe 3 situs produksi ing Jiangsu, Zhejiang lan Sichuan, China.

Baru

layanan

  • ONE STOP SUPPLY INTEGRASI

    ONE STOP SUPPLY INTEGRASI

    Labeyond nyedhiyakake pasokan bahan kimia terpadu siji atap, kanggo ngirit gaweyan lan biaya dobel kanggo prinsip kita. Kita bisa nambah nilai kanggo pelanggan.
  • KUALITAS sing ora kompromis

    KUALITAS sing ora kompromis

    Kita yakin manawa kualitas iku kabeh. Iki minangka faktor sing paling penting ing kabeh keputusan, wiwit saka sumber sing dituku, nganti carane dikirim menyang sampeyan.
  • PENGIRIMAN ON-TIME Luwih Luwih Apik!

    PENGIRIMAN ON-TIME Luwih Luwih Apik!

    Pengiriman tepat waktu mesthi dadi masalah utama ing sisih kita. Kita makarya karo agen logistik sing luwih profesional, lan staf kita 24-jam nonton proses kasebut.
  • KIMIA KUDU DIPETETAPI

    KIMIA KUDU DIPETETAPI

    Kita ngajeni Kimia, apa sing disenengi. Mayoritas staf kita minangka latar mburi sing gegandhengan karo Kimia. Kita makarya ing industri kimia kanggo memenuhi syarat sampeyan.

Newsletter Bisnis

China’s Power Problems Expose a Strategic Weakness

China’s Power Problems Expose a Strategic Weakness

https://www.nytimes.com/2021/10/13/business/china-electricity-shortage.html By Keith Bradsher China announced on Wednesday a national rush to mine and burn more coal, as the country’s electricity s...
Two dead, many injured in Chempark explosion

Two dead, many injured in Chempark explosion

28 July 2021 Two workers have been confirmed dead after an explosion at Chempark Leverkusen in Germany at around 09.40 on 27 July and a subsequent fire in the tank farm of the Bürrig disposal centr...
Vitamins – Global Market Trajectory & Analytics

Vitamins – Global Market Trajectory & Analytics

Global Vitamins Market to Reach $8.2 Billion by 2027 Amid the COVID-19 crisis, the global market for Vitamins estimated at US$5.4 Billion in the year 2020, is projected to reach a revised size of U...
Biocides Market Global Trends and Forecasts

Biocides Market Global Trends and Forecasts

BIOCIDES MARKET FORCAST The Biocides market size is estimated to be USD 11.3 billion in 2021 and is projected to reach USD 13.6 billion by 2026, at a CAGR of 3.7% between 2021 and 2026. Factor such...

Tur Perusahaan

IMG_5298
IMG_5626
IMG_5631
IMG_20150624_100755
IPHONE 1057
IPHONE 1059
IMG_20210410_115907
IMG_20210414_162205
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Car